FAQ

Få svar på de fleste spørsmålene dine slik at oppholdet ditt blir best mulig.

Søk

Utsjekk for individuelle gjester hos oss er kl. 12.00 alle dager, og vi kan ikke garantere innsjekk på rom før kl. 15.00. Kommer du tidligere, kan du booke tid og behandlinger i spa og benytte garderober der. 

Informasjon for grupper
Innsjekk: kl 16:00 og utsjekk kl 10:00


Med bilHotellet ligger 15 km fra Oslo Lufthavn Gardermoen, ca 10 minutter å kjøre med bil.
Kjøreturen fra Oslo sentrum tar ca 30 minutter.

Fra Oslo: Kløfta Stasjon ligger kun en halvtimes togtur unna Oslo sentrum. Herfra kan man ta taxi, rutebuss nr 460, eller gå 20 minutter til hotellet.

Taxi: Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi. Telefon: +47 63 97 35 00

Nei, dessverre. 

Fra 01.11.2023 har vi dessverre ikke shuttlebuss. Er dere en større gruppe kan vi bistå med bestilling av transport. 

Ja, frokost er alltid inkludert i romprisen.

Frokost serveres fra kl.6:30 – kl.10 man – fre og kl.6:30 -kl.11 lør – søn.
Ingen forhåndsbooking er nødvendig.
 
 

Våre åpningstider finner du her:

Resepsjon er døgnbemannet

Åpningstider spa

Åpningstider restaurant

Ja, vi har 180 parkeringsplasser for våre gjester. Pris per døgn etter gjeldende satser.
 Vi har også 10 stk el-ladestasjoner, samt 10 HC-plasser.
Ladning mot avgift.

Om du bestiller overnatting på våre nettsider er inngang til spa inkludert i prisen. Pga begrenset kapasitet i spa anbefaler vi alle våre gjester å booke tid så tidlig som mulig for å sikre deg tiden du ønsker. Se alle våre priser og pakker på lilycountryclub.no/book. 

I helgene er Lily Spa kun åpent for boende gjester. I ukedager kan også gjester som ikke ønsker å overnatte bestille inngang.

Alle gjester må forhåndsbestille spa-tider og behandlingstider. I din bekreftelses e-post vil du finne en link til booking av disse tidene. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du trenger veiledning.

Hos oss er kjæledyr alltid velkommen. Prisen for din venn er Kr. 500 per besøk, har du med flere firbente venner er prisen Kr. 700 per besøk. Dersom du ønsker renhold av rommet mens kjæledyret er på rommet så må du ha det i bur, ellers står vi over renhold av rommet under ditt opphold. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom. Vi tillater ikke dyr på alle rom eller rom kategorier det er derfor lurt å kontakte oss ved bestilling om du er usikker på noe.

Alle barn er velkomne til Lily Country Club, men i spa har vi 16 års aldersgrense.

Romprisene varierer fra dag til dag. De beste prisene finner du på https://lilycountryclub.no/book

Alle rom har dobbel seng eller twin senger. Gi oss beskjed dersom du har behov for ekstraseng så tilrettelegger vi for det før du ankommer.

Vi har mange familierom med plass til 4 personer, samt sammenhengende rom og suiter som også passer perfekt som familierom. Om dere er flere som reiser sammen så ta kontakt med oss så finner vi den beste løsningen for dere.

Du kan bruke gavekort på Lily Country Club til alt; til å betale for ditt opphold, spa opplevelse eller i restauranten. Våre gavekort er gyldige i 12 måneder.

Bestill gavekort

Nei, Lily Country Club er et røykfritt hotell. Det er ikke tillatt å røyke innendørs eller på uteservering/balkonger. Røyking kan kun skje på tilviste plasser.

Oppdag våre

Eksklusive opplevelser

På Lily lover vi dyrebare øyeblikk, som skaper minner og følelser.

Har du fortsatt spørsmål?

Fant du ikke svaret du leter etter? Ta kontakt med oss.

Nyhetsbrev fra Lily

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert på spennende nyheter og tilbud – velkommen som klubbmedlem!