Møter og konferanser

Mat og drikke

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når deltakere på små og store arrangementer skal nyte et måltid. God og variert mat og drikke med både velkjente og spennende smaker er alltid en selvfølge.

D5 A6040

Lunsj

Lunsj er et viktig høydepunkt under et godt arrangement. Vi kan lunsj. Lily Business Club leverer en utsøkt og helhetlig lunsjopplevelse tilpasset ønsker og behov - og ikke minst egnet formål. Hos oss er lunsj mer enn et avbrekk mellom møtebolker. Lunsj hos Lily er noe å se frem til fra morgen av og et velkjent samtaleemne også på kveldstid.

Desert2

Pausemat

Pausemat er mange av våre kokkers drøm og handler om påfyll, pusterom og inntrykk. Vi leverer variert innhold med gjennomgående høy standard. Utover mat og snacks serverer vi et bredt utvalg av hjemmelagde limonader og frukt- og bærmoster som et alternativ til mineralvann.

HN JHS J1010132 5

Middag &
bankett

Menyen på middagen vil bygges opp rundt årstidens hovedråvare og smaker som supplerer denne. Det vil skape en annerledes og mer distinkt matopplevelse enn mangfoldet av smaker som satte tonen for lunsjen.

Vi henter de beste råvarene fra de lokale bøndene i området, og vi ønsker at våre gjester får en opplevelse utover den tradisjonelle konferansemiddagen. I tillegg til de tradisjonelle drikke-alternativene, vil vi tilby et rikt vinkart. Utvalget av alkoholfrie alternativer blir variert og innholdsrikt, og en naturlig del av totaltilbudet.