FAQ

Få svar på de fleste spørsmålene dine slik at oppholdet ditt blir best mulig.

Utsjekk hos oss er kl. 12.00 alle dager, og vi kan ikke garantere innsjekk på rom før kl. 15.00. Kommer du tidligere, kan du booke tid og behandlinger i spa og benytte garderober der. Bagasje kan settes i bagasjerom. Du kan også nyte lunsj i vår restaurant mens du venter på at rommet skal bli klart.Utsjekk hos oss er kl. 12.00 alle dager, og vi kan ikke garantere innsjekk på rom før kl. 15.00. Kommer du tidligere, kan du booke tid og behandlinger i spa og benytte garderober der. Bagasje kan settes i bagasjerom. Du kan også nyte lunsj i vår restaurant mens du venter på at rommet skal bli klart.

 

Søn-tor: 07.00-21.00

Fre-lør: 07.00-23.00.

Treningsrom: 24t

Ja, frokost er alltid inkludert i romprisen. Alle gjester må forhåndsbooke frokost tider som et smitteverntilltak.

Våre åpningstider finner du her:

Resepsjon er døgnbemannet

Åpningstider spa

Åpningstider restaurant

Ja, vi har 180 parkeringsplasser for våre gjester. Pris pr døgn er max 130 kroner for sammenhengende parkering og 38 NOK per påbegynt time. Vi har også 10 stk el-ladestasjoner, samt 10 HC-plasser.
Ladning mot avgift.

Nei, men mange av våre pakker inkluderer spa inngang. Pakkene finner du lett tilgjengelig på lilycountryclub.no/book. Det er en fordel å bestille spa inngang før ankomst, men du kan også bestille i vår resepsjon.

I helgene er Lily Spa kun åpent for boende gjester. I ukedager kan også gjester som ikke ønsker å overnatte bestille inngang.

Alle gjester må forhåndsbestille spa-tider og behandlingstider. I din bekreftelses e-post vil du finne en link til booking av disse tidene. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du trenger veiledning.

Alle barn er velkomne til Lily Country Club, men i spa har vi 16 års aldersgrense.

Romprisene varierer fra dag til dag. De beste prisene finner du på https://lilycountryclub.no/book

Alle rom har dobbel seng eller twin senger. Gi oss beskjed dersom du har behov for ekstraseng så tilrettelegger vi for det før du ankommer.

Vi har mange familierom med plass til 4-6 personer, samt sammenhengende rom og suiter som også passer perfekt som familierom.

Du kan bruke gavekort på Lily Country Club til alt; til å betale for ditt opphold, spa opplevelse eller i restauranten. Våre gavekort er gyldige i 12 måneder.

Bestill gavekort

Ja, vi har direkte shuttle buss fra Oslo Lufthavn alle ukedager, samt at du kan bestille VIP transport i helgene. Pris per vei er 100 nok per person. Se våre Avgangstider for buss alle ukedager.

Ja, frokost er alltid inkludert i romprisen. Alle gjester må forhåndsbestille frokosttider som og smitteverntiltak.

Nei, Lily Country Club er et røykfritt hotell. Det er ikke tillatt å røyke innendørs eller på uteservering/balkonger. Røyking kan kun skje på tilviste plasser.

Oppdag våre

Eksklusive opplevelser

Hotellene våre lover dyrebare øyeblikk, som skaper minner og følelser.

Har du fortsatt spørsmål?

Kontakt oss hvis du ikke finner svaret du leter etter? Ta kontakt med teamet vårt for å få svar.

Skreddersy ditt opphold

Vi savnet stemningen, så vi skapte stedet.
Village vibes.
Din Klubb på landet.
Vi er her – bli, så lenge du vil