Lily Life

Lily Spa har et variert utvalg av ulike badstuer.

Den beste effekten av badstubad får du av at varme og kulde etterfulgt av hvile og vann. Følg gjerne en av våre badsturitualer.

Badstue med temperatur mellom 70 og 75.

Tumma betyr "mørk" på finsk. På grunn av fargen inne i badstuen presser det deg til å bruke de andre sansene dine mer. Uten for mye distraksjon kjenner du varmen, hører vannet fordampe og lukter essensielle oljer.

Badstue Temperatur mellom 60 og 65.

Syva betyr "dyp" på finsk. I denne badstuen er fokuset å la deg koble deg dypere med ditt indre ved å bruke essensielle oljer, pusteteknikker og meditasjon / yoga.

Damproms-temperaturen er mellom 40 og 45 grader og med en luftfuktighet på 80 til 100%.

Kostea betyr "damp, fuktig" på finsk og dette er på grunn av det høye fuktighetsnivået og er veldig bra for luftveiene. Her er det det perfekte miljøet å ha et hyggelig Scrub-ritual.

Lämmin Lepo betyr "en varm hvile", og dette rommet er perfekt for å gå inn og hvile.

Hamam eller tyrkisk bad er normalt et sted for offentlig bading. Den sørget for behovene til rituell rensing og generell hygiene. Hamam ble populær som en terapi, rensemetode og et sted for avslapning.

Damprom temperaturen er mellom 40 og 45 grader og med en luftfuktighet på 80 til 100%.

Höyrä eller Höyry er det finske ordet for "Steam" og er på grunn av det høye luftfuktighetsnivået veldig bra for luftveiene. Dette er det det perfekte miljøet å ha et hyggelig Scrub-ritual.

Etter en massasje eller hudbehandling er det nødvendig for kroppen å komme tilbake i balanse. Det anbefales å gå til dette rommet for å la kroppen balansere. I kombinasjon med vann eller te kan kroppen din ta seg tid til å gjøre dette.

D5 A7740
D5 A7701