Lily Life

Lily Spa har et variert utvalg av ulike badstuer.

Den beste effekten av badstubad får du av at varme og kulde etterfulgt av hvile og vann. Følg gjerne en av våre badsturitualer.

Badstue med temperatur mellom 70 og 75.

Tumma betyr "svart" på finsk. På grunn av fargen inni det presser deg til å bruke de andre sansene dine mer. Uten for mye distraksjon føler du varmen, hører vannet fordampe og lukter essensielle oljer.

Her har vi vår aufguss.

Badstue Temperatur mellom 60 og 65.

Syva betyr "dyp" på finsk. I denne badstuen vil vi prøve å la deg koble deg dypere med ditt indre ved å bruke essensielle oljer, pusteteknikker og meditasjon / yoga.

Damprom temperaturen er mellom 40 og 45 grader og med en luftfuktighet på 80 til 100%.

Buhar betyr "damp" på tyrkisk og er på grunn av den høye luftfuktigheten veldig bra for luftveiene. Her er det det perfekte miljøet å ha et hyggelig Scrub-ritual eller Rhassoul.

Dinlenme betyr "å hvile", og dette rommet er perfekt å gå inn og hvile. For eksempel etter en Hamam-behandling eller en økt i dampbadet eller badstuen.

Hamam eller tyrkisk bad er normalt et sted for offentlig bading. Den sørget for behovene til rituell rensing og generell hygiene. Hamam ble populær som en terapi, rensemetode og et sted for avslapning.

Damprom temperaturen er mellom 40 og 45 grader og med en luftfuktighet på 80 til 100%.

Höyrä eller Höyry er det finske ordet for "Steam" og er på grunn av den høye luftfuktigheten veldig bra for luftveiene. Her er det det perfekte miljøet å ha et hyggelig Scrub-ritual eller Rhassoul.

Etter en massasje eller hudbehandling er det nødvendig for kroppen å komme tilbake i balanse. Det anbefales å gå til dette rommet for å la kroppen balansere. I kombinasjon med vann eller te kan kroppen din ta seg tid til å gjøre dette.

D5 A7740
D5 A7701