Mat & Mys

Lily Country Club har et rikholdig tilbud av restauranter og barer. I våre restauranter har våre kokker brukt flid og all sin erfaring på å hente hjem de klassiske og velkjente franske og italienske smaksopplevelser som vi kombinerer og foredler med kvalitetsråvarer i sesong fra våre bugnende nærområder. Velkjente dufter fra våre sansers årstider, noen nye farver, men alltid bearnaise – om du vil, så mye du vil.

Brasseriet

Våre kokkers hovedscene og servitørers storstue. Nyt frokost, lunsj og middag i Brasseriet - skapt av kos, med kos, for kos.


Greenfield1

Frisk luft i grønne omgivelser. På vår uteservering ved golfbanen, gir vi deg de samme smaker som fra Brasseriet. Solbriller, pledd og parasoll. Len deg tilbake og nyt årstidene.


Bar1

I Bar Lilibet søker flammenes hete det knusktørre kalde med nye blikk, varige inntrykk. Alene eller som gruppe - det er opp til deg. Vi står for mat og drikke og fine forhold.

Brunch

På Courtyard Terrace, vår utendørs bellini og spritzbar, utenfor Library Lounge, kan du nyte stemning og solsenger i ly og le. Denne har vi gledet oss til lenge.