Aktiviteter

Våre aktiviteter

Aktiviteter hos Lily

Klubben har en rekke aktiviteter for alle våre gjester, både innen- og utendørs, alene eller som en del av en gruppe. Vår unike beliggenhet gjør det enkelt for deg å gjøre nettopp det du har mest lyst til.
Book alpakka vandring som del av pakken ved konferanser på Lily Country Club
Trening, yoga, personlig trening, sirkeltrening, gym og andre fysiske aktiviteter på Lily Country Club - perfekt til neste samling eller konferanse.
Sånn at du får overskuddet og opplever gleden som du fortjener. Vår nærhet til naturen er perfekt for ulike typer turer gjennom hele året. Og du er selvsagt hjertelig velkommen til å delta i en av de mange aktivitetene som våre ansatte leder, enten det handler om fysisk trening, mat og drikke eller velvære.

Aktiviteter

Aktiviteter i naturskjønne opplevelser

januar 2023
måntysonstorfrelausun
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Trening, golf, tur, yoga eller aktiviteter for en hel gruppe. Alternativene hos oss er mange. 

Trening og velvære

Vårt treningsrom er åpent for alle gjester hele døgnet. Vi har et velutstyrt gym hvor man finner det man trenger for en god økt. Du kan trene med maskiner, slynger eller frie vekter. Treningsutstyret kommer fra Casall/Matrix.

Aldersgrense 16 år

Turer i naturskjønne omgivelser

Klubben ligger i naturskjønne omgivelser. Her kan du enkelt trekke frisk luft på et rikt utvalg av turstier. Vi hjelper deg med kart over turstier og kan arrangere guidede turer.

Familier og barn

Klubben på landet tilbyr aktiviteter og omgivelsene for varige minner til hele familien. I ferier og utvalgte perioder tilbyr vi familiepakke fylt med spennende innhold og aktiviteter. 

Utenfor hotellet har vi stor og flott lekeplass barna kan benytte – uavhengig om dere bor på hotellet. 

Lilybamsen er en populær maskot som barna får ta med seg hjem.

 

Golf

Ulike golf-relaterte aktiviteter for både deltakere med og uten grønt kort. For grupper tilbyr vi ulike konkurranseformer som champagne-putting, closest to pin og spill i simulator.

Mat og drikke

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når deltakere på små og store arrangementer skal nyte et måltid. God og variert mat og drikke med både velkjente og spennende smaker er alltid en selvfølge.

I våre restauranter har våre kokker brukt flid og all sin erfaring på å hente hjem de klassiske og velkjente franske og italienske smaksopplevelser som vi kombinerer og foredler med kvalitetsråvarer i sesong fra våre bugnende nærområder

Teambuilding

Morsomme konkurranser og øvelser for å styrke lagfølelsen. Ta kontakt for et skreddersydd opplegg for din bedrift. I samarbeid med lokale aktører tilbyr vi ulike aktiviteter. 

Vi har samarbeid for blant annet alpakkavandring, spill av padel, og skreddersydde opplegg for teambuilding. 

SNØ

Som gjest på Lily Country Club får du muligheten til å kjøpe dagspass og medlemskap på SNØ til partner-pris.

SNØ tilbyr blant annet privattimer med instruktør innenfor ski, snowboard, freeski og langrenn innenfor alle nivåer.

Barer og Restauranter

Lily Country Club har et rikholdig tilbud av restauranter og barer. I våre restauranter har våre kokker brukt flid og all sin erfaring på å hente hjem de klassiske og velkjente franske og italienske smaksopplevelser som vi kombinerer og foredler med kvalitetsråvarer i sesong fra våre bugnende nærområder. Velkjente dufter fra våre sansers årstider, noen nye farver, men alltid bearnaise – om du vil, så mye du vil.

Du er kanskje også interessert i...

Lilys vintereventyr

Vi har flere spennende hotellpakker som passer for enhver smak – uansett om du reiser med venner, kjæresten familien eller alene.