Golf på Miklagard

Spill på en av Norges beste baner

Golf

Banen er tilrettelagt for bruk av golfbiler, og spillere kan også benytte det topp moderne treningsanlegget som inneholder putting og nærspillsgreen og en driving range med gressutslag.

Besøk gjerne Greeenfield Terrace, hotellet restaurant på Klubbhuset. 

Hotellets nærmeste nabo er Miklagard Golfklubb. Den nyrenoverte 18-hulls- banen vil være åpen for gjestene våre og anses som en av Skandinavias beste mesterskapsbaner.

Om Miklagard

Spill golf på en av Norges beste golfbaner

Som hotellets gjest tilbyr vi golf pakker skreddersydd for det meste. Enten du ønsker å spille alene, sammen med kollegaer eller arrangere en bedriftsturnering med gode kunder og leverandører kan vi hjelpe deg.

Våre aktiviteter

Klubben har en rekke aktiviteter for alle våre gjester, både innen- og utendørs, alene eller som en del av en gruppe. Vår unike beliggenhet gjør det enkelt for deg å gjøre nettopp det du har mest lyst til.

Mat, mys og kos

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når deltakere i små og store arrangementer skal nyte et...

Explore More
Lily Spa

Kom som du er. Vi vil du skal være. Vi vil du skal vare. Vi...

Explore More
Golf

Den nyrenoverte 18-hulls- banen vil være åpen for gjestene våre og anses som en av...

Explore More

Mat og drikke opplevelser

Mat og drikke er viktig for opplevelsen og vellykkede arrangement og en helt sentral del av Lily Business Club. Påfyll, nye inntrykk og interessante samtaler kommer vel så mye i pauser som i møterommet.

Praktisk informasjon

Få svar på de vanligste spørsmålene om spill på Miklagard Golfklubb

Miklagard Golf er en 18 hulls mesterskapsbane. For å kunne bestille starttid gjennom hotellet må man være boende gjest.

For å kunne spille på denne flotte banen må man ha tatt kurset «veien til golf», samt at man må ha medlemskap i en norsk eller utenlandsk klubb

Banen er åpen fra klokken 07.00 – 21.00 alle dager

Miklagard åpner i 2020 et helt nytt treningsområde med ny driving range, putting green og nærspill

Dersom dere er en gruppe som ønsker et opphold på hotellet for å spille turnering kan vi tilby Miklagard Golfklubbs eget turneringskonsept. Ta kontakt på booking@lilycountryclub.no for et skreddersydd tilbud.

Miklagard golfklubb tilbyr utleie av golf biler og golfsett. Pro timer kan bestilles på forhånd og Miklagard GK kan som en av få golfbaner i Europa tilby en egen køllemaker som tilpasser ditt utstyr til din spillestil. I tillegg kan du få kjøpt det du mangler av utstyr i pro shopen. Utenom sesong er det også mulig å leie plass i Miklagard GK sin moderne golf simulator.

Lilys vintereventyr

Vi har flere spennende hotellpakker som passer for enhver smak – uansett om du reiser med venner, kjæresten familien eller alene.