Golf på Miklagard

Spill på en av Norges beste baner

Golf

Banen er tilrettelagt for bruk av golfbiler, og spillere kan også benytte det topp moderne treningsanlegget som inneholder putting og nærspillsgreen og en driving range med gressutslag.

Besøk gjerne Greeenfield Terrace, hotellets restaurant på Klubbhuset. 

Hotellets nærmeste nabo er Miklagard Golfklubb. Den nyrenoverte 18-hulls- banen vil være åpen for gjestene våre og anses som en av Skandinavias beste mesterskapsbaner.

Om Miklagard

Lily Summer Open 2024

Velkommen til golfturneringen Lily Summer Open 2024, i samarbeid med Miklagard Golf. Bli med på en heftig turnering fra 1.-6. juli!

Du får 5 hotellnetter på Lily Country Club, green fee og spill på 3 ulike golfbaner, 3-retters bankettmiddag og goodiebag.

Vinneren av turneringen vinner tur til The Open 2024 – opplev Viktor Hovland live i Skottland!

Golfpakke

Perfekt for golf-entusiasten! Et avslappende hotellopphold og en runde med golf hos Miklagard Golf. Pakken inkluderer overnatting, frokost, og spainngang. Samt greenfee per natt du bor.

Kort tid etter bestillingen vil dere motta en voucher fra Golfmore som dere kan bruke for booking av tee time. Utenom turneringer på banen er det full fleksibilitet av tid for spill. 

Vi tar forbehold om ledig kapasitet og at banen er åpen på ønsket tid ved bestilling. 

 

Gruppebestilling

Som hotellets gjest tilbyr vi golfaktivitet skreddersydd for det meste. Enten du ønsker å spille alene, sammen med kollegaer eller arrangere en bedriftsturnering med gode kunder og leverandører kan vi hjelpe deg.

Praktisk informasjon

Få svar på de vanligste spørsmålene om spill på Miklagard Golfklubb

Miklagard Golf er en 18 hulls mesterskapsbane. For å kunne bestille starttid gjennom hotellet må man være boende gjest.

For å kunne spille på denne flotte banen må man ha tatt kurset «veien til golf», samt at man må ha medlemskap i en norsk eller utenlandsk klubb

Banen er åpen fra klokken 07.00 – 21.00 alle dager

Miklagard åpnet i 2020 et helt nytt treningsområde med ny driving range, putting green og nærspill

Dersom dere er en gruppe som ønsker et opphold på hotellet for å spille turnering kan vi tilby Miklagard Golfklubbs eget turneringskonsept. Ta kontakt på salg@lilycountryclub.no for et skreddersydd tilbud.

Miklagard golfklubb tilbyr utleie av golf biler og golfsett. Pro timer kan bestilles på forhånd og Miklagard GK kan som en av få golfbaner i Europa tilby en egen køllemaker som tilpasser ditt utstyr til din spillestil. I tillegg kan du få kjøpt det du mangler av utstyr i pro shopen. Utenom sesong er det også mulig å leie plass i Miklagard GK sin moderne golf simulator.

Våre aktiviteter

Klubben har en rekke aktiviteter for alle våre gjester, både innen- og utendørs, alene eller som en del av en gruppe. Vår unike beliggenhet gjør det enkelt for deg å gjøre nettopp det du har mest lyst til.

Mat, mys og kos

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når deltakere i små og store arrangementer skal nyte et...

Les mer
Lily Spa

Kom som du er. Vi vil du skal være. Vi vil du skal vare. Vi...

Les mer
Golf

Den nyrenoverte 18-hulls- banen vil være åpen for gjestene våre og anses som en av...

Les mer
Nyhetsbrev fra Lily

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert på spennende nyheter og tilbud – velkommen som klubbmedlem!