Om Lily

Klubben på landet.

Velkommen til Lily Country Club. Din egen klubb på landet.

Med 486 hotellrom restauranter, barer og spa i grønne, landlige omgivelser 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, er det bare å bli – så lenge du vil. Vi lover å gjøre vårt for å skape det som både føles og huskes som gode øyeblikk, varige inntrykk og din egen form for tilhørighet. Hos oss er døren alltid åpen.

Lobbyen på Lily Country Club byr på en deilig atmosfære, kunst og flott dekorasjon.

I vår hovedrestaurant, Brasseriet, har våre kokker brukt flid og all sin erfaring på å hente hjem de klassiske og velkjente franske og italienske smaksopplevelser som vi kombinerer og foredler med kvalitetsråvarer i sesong fra våre bugnende nærområder. Velkjente dufter fra våre sansers årstider, noen nye farver, men alltid bearnaise – om du vil, så mye du vil.

World Travel Awards

Vi er kåret til Norges ledende konferansehotell 2024, av World Travel Awards. 

World Travel Awards anerkjenner og feirer de beste innenfor reiseliv, turisme og hotellbransjen, i hele verden.

Kundene sier at de elsker atmosfæren på hotellet, kvaliteten på maten, fasilitetene og opplevelsene de får sammen.

Ledelsen

Christian Eriksson

Hotelldirektør

Stefan Sköldmo

Økonomisjef

Mari Fossen

People and Culture Manager

Elisabeth Löfström

Food & Beverage Manager

Om Lily Hospitality Group

Tilhørighet og møteplasser.
Det er det det handler om.

Lily Country Club eies av Lily Hospitality Group som skaper møteplasser. Lily utvikler og driver hotell, kontor og servering, og er en del av Aker-gruppen.

I Lily starter det med trygghet, som bygger tillit og troverdighet. Slik skaper vi tilhørighet. Slik former vi møteplasser.

Lily Varslingskanal

Lily Hospitality Group AS etiske regler «Code of Conduct»

Lily sine etiske regler befester nøkkelprinsipper som gjelder all virksomhet og alle ansatte i Lily Hospitality Group AS. Lily har som målsetting å alltid ha et trygt arbeidsmiljø preget av åpenhet og tillit. Gruppen ikke skal ha forhold som kan oppfattes som kritikkverdige, i noen form.
Selskapets Code of Conduct støtter opp verdigrunnlaget, og utfylles av interne regler og retningslinjer.

Varslingsrutiner ved kritikkverdige forhold

Lily Hospitality Group AS har regler for varsling slik at Lily Hospitality Group AS’ ansatte, forretningsforbindelser eller andre interessenter skal ha mulighet til å rapportere alvorlige og sensitive forhold. Selskapet oppfordrer alle ansatte til å varsle om kritikkverdige forhold.
Ansatte oppfordres til først å melde fra om slike forhold internt til nærmeste overordnet, eventuelt en ledende ansatt, tillitsvalgt eller en ansatte representant i styret. Dersom dette ikke anses å være tilstrekkelig, kan hendelsen rapporteres gjennom en av de tre mulighetene nedenfor.

Innrapportering gjennom varslingstjenesten blir mottatt og behandlet av en uavhengig tredjepart ved rådgivnings- og revisjonsselskapet KPMG.
KPMG opprettholder en høy etisk standard og håndterer varslingene konfidensielt.

Lobbyen på Lily Country Club byr på en deilig atmosfære, kunst og flott dekorasjon.
Det er tre mulige måter å varsle på:

1. Klikk her for å varsle online via KPMG sin varslingstjeneste, https://akerasa.integrityline.com/setup
2. Send e-post til KPMG: varsling@kpmg.no
3. Send brev til KPMG: KPMG v/Gransking og Compliance, Postboks 7000 Majorstuen, N-0306 Oslo.

Når varsling skjer gjennom en av disse tre kanalene, kan personen som varsler velge å forbli anonym. Imidlertid vil eventuelle undersøkelser og oppfølgingsaktiviteter være enklere å gjennomføre og sannsynligvis bli mer vellykket hvis varsleren oppgir sin identitet. Det er også mulig å forbli anonym overfor Aker, og kun oppgi identiteten sin til KPMG.

Etter prosessering av en rapportert hendelse eller bekymring, vil KPMG avlevere en innledende rapport til Compliance Officer i Aker ASA, som deretter vil vurdere rapporten. Hvis rapporten avslører forhold som krever etterforskning, vil en granskningsgruppe nedsettes og være under tilsyn av Leder for Revisjonsutvalget.

Med mindre personen som rapporterte bekymringen har valgt å forbli anonym for alle parter, skal vedkommende få svar innen rimelig tid.
Dette svaret skal inneholde informasjon om hvordan saken har blitt behandlet og om utfallet.

Alle hendelser som logges blir formelt avsluttet av Revisjonsutvalget i møte.

Nyhetsbrev fra Lily

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert på spennende nyheter og tilbud – velkommen som klubbmedlem!