Om Lily

Klubben på landet.

Velkommen til Lily Country Club. Din egen klubb på landet.

Med 507 hotellrom restauranter, barer og spa i grønne, landlige omgivelser 30 minutter fra Oslo og 10 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen, er det bare å bli – så lenge du vil. Vi lover å gjøre vårt for å skape det som både føles og huskes som gode øyeblikk, varige inntrykk og din egen form for tilhørighet. Hos oss er døren alltid åpen.
Lobbyen på Lily Country Club byr på en deilig atmosfære, kunst og flott dekorasjon.

I vår hovedrestaurant, Brasseriet, har våre kokker brukt flid og all sin erfaring på å hente hjem de klassiske og velkjente franske og italienske smaksopplevelser som vi kombinerer og foredler med kvalitetsråvarer i sesong fra våre bugnende nærområder. Velkjente dufter fra våre sansers årstider, noen nye farver, men alltid bearnaise – om du vil, så mye du vil.

Lily Hospitality Group

Tilhørighet og møteplasser.
Det er det det handler om.

Lily Country Club eies av Lily Hospitality Group som skaper møteplasser. Lily utvikler og driver hotell, kontor og servering, og er en del av Aker-gruppen.

I Lily starter det med trygghet, som bygger tillit og troverdighet. Slik skaper vi tilhørighet. Slik former vi møteplasser.

Ledelsen

Lovisa Hegborn

Hotelldirektør

Christian Eriksson

Food & Beverage Direktør

Mari Fossen

Director of sales & Projects

Lily Business Club

I Lily Business Club ivaretar vi deg og alt som kreves for vellykkede møter og konferanser. For oss handler dette om gjennomførsel – kvalitet, trygghet og forutsigbarhet. Lily skaper møteplasser og dette har høyeste prioritet Møter & konferanser krever spesiell kompetanse, erfaring og forståelse. 


I andre etasje kan gjestene oppleve biblioteksloungen. Her kan gjestene finne roen og nyte en stund alenetid i en ellers hektisk hverdag.

Vi har optimalisert bygg, konsept, kjøkken og fasiliteter for å tilfredsstille alt fra 1, 2 og 1000 gjester for møter, seminarer, konferanser og kongresser. Vi er her for dere og det dere trenger.

Vi ser også frem til å ta deg imot på Lily Spa hvor du, innendørs som utendørs, kan fylles med bølger av ritualer, sanser og mystikk.

Dette er din klubb. Vi er her og resten tar vi herfra.

Lily Country Club.

Skreddersy ditt opphold

Vi savnet stemningen, så vi skapte stedet.
Village vibes.
Din Klubb på landet.
Vi er her – bli, så lenge du vil