Møter og konferanser

Konferanse og samlinger

Lily skaper møteplasser.

Møter og arrangementer krever spesiell kompetanse, erfaring og forståelse og har høyeste prioritet. Derfor har vi bygget opp Lily Business Club som ivaretar dere hele veien fra første samtale til evaluering og planlegging av neste arrangement.

For oss handler dette om gjennomførsel – kvalitet, trygghet og forutsigbarhet – for dere. Vi møtes.

 

VI har mange forskjellige pakker på Lily Country Club som passer for event, konferanser, selskaper, møter og samlinger.

Norges ledende konferansehotell 2024

Lily Country Club er kåret til «Norway’s Leading Conference Hotel 2024», av World Travel Awards! World Travel Awards anerkjenner og feirer de beste innenfor reiseliv, turisme og hotellbransjen, i hele verden. Kundene lar seg begeistre av atmosfæren på hotellet, kvaliteten på maten, fasilitetene og opplevelsene de får sammen.

Skreddersøm

Våre gjester får personlig service og oppfølgning, nydelig mat og brukervennlige tekniske og logistiske løsninger i alle våre plenumsaler og grupperom.

Alt er tilrettelagt for at vi sammen skal gjennomføre konferansen eller møtet som du ser for deg. Som gruppe kan man selvsagt også reservere en del av spaanlegget eller delta på en eller flere av våre mange aktiviteter. Enten det er snakk om små møter og workshops eller store seminarer og samlinger, garanterer Lily Country Club å tilrettelegge med skreddersøm.

Saler og grupperom

Lily Business Club leverer rammene for at dere skal få mest mulig ut av et
vellykket arrangement. Vi har optimalisert bygg, konsept, kjøkken og fasiliteter
for å tilfredsstille alt fra 1, 2 og 1000 gjester for møter, seminarer, konferanser
og kongresser i 27 møterom. Vi er her for dere og det dere trenger.

  • Alle
  • 0-12 Personer
  • 13-49 Personer
  • 50-99 Personer
  • 100-199 Personer
  • 200+ Personer
The Yard

Vår hovedsal er 698 m2 og har 8 meters takhøyde. Inneholder alt av moderne og fleksible sceneelementer og er utstyrt med 16:9-lerreter på alle vegger. Kjøreport er tilgjengelig ifm. opp- og nedrigging. Max kapsitet på 800 i kino og 500 til middag.

The Yard 1

Dette er 1/3 del av vår hovedsal. Fantastisk takhøyde på 8 meter og en topp moderne sal. Max kapasitet på 224 i kino og 144 til middag. Kan kombineres med The Yard 2 og The Yard 3.

The Yard 2

Dette er 1/3 del av vår hovedsal. Fantastisk takhøyde på 8 meter og en topp moderne sal. Max kapasitet på 224 i kino og 144 til middag. Kan kombineres med The Yard 2 og The Yard 3.

The Yard 3

Dette er 1/3 del av vår hovedsal. Fantastisk takhøyde på 8 meter og en topp moderne sal. Max kapasitet på 304 i kino og 216 til middag. I denne salen har vi også kjøreport. Kan kombineres med The Yard 1 og The Yard 2.

The Yard 1-2

Dette er 2/3 del av vår hovedsal. Fantastisk takhøyde på 8 meter og en topp moderne sal. Max kapasitet på 429 i kino og 270 til middag. Kan kombineres med The Yard 3.

The Yard 2-3

Dette er 2/3 del av vår hovedsal. Fantastisk takhøyde på 8 meter og en topp moderne sal. Max kapasitet på 504 i kino og 320 til middag. I denne salen har vi også kjøreport. Kan kombineres med The Yard 1.

Poppy

Denne 172 m2 store salen skaper perfekte rammer for faglig og sosialt innhold. Møterommet har en unik utsikt over golfbanen og direkte utgang til vår uteservering i sommerperioden. Max kapasitet på 114 i kino og 120 til middag.

Poppy 1

Møterommet har en unik utsikt over golfbanen og direkte utgang til vår uteservering i sommerperioden. Max kapasitet på 32 i kino og 30 til middag. Passer som både møterom og til selskap.

Poppy 2

Møterommet har en unik utsikt over golfbanen og direkte utgang til vår uteservering i sommerperioden. Max kapasitet på 44 i kino og 32 til middag. Passer som både møterom og til selskap

Poppy 3

Møterommet har en unik utsikt over golfbanen og direkte utgang til vår uteservering i sommerperioden. Max kapasitet på 67 i kino og 50 til middag. Passer som både møterom og til selskap.

Poppy 1-2

Møterommet har en unik utsikt over golfbanen og direkte utgang til vår uteservering i sommerperioden. Max kapasitet på 72 i kino og 70 til middag. Passer som både møterom og til selskap.

Poppy 2-3

Møterommet har en unik utsikt over golfbanen og direkte utgang til vår uteservering i sommerperioden. Max kapasitet på 105 i kino og 90 til middag. Passer som både møterom og til selskap

Daisy 1

Daisy 1 er et av møterommene i underetasjen. Møterommet har vinduer fra gulv til tak med utsikt utover golfbanen samt direkte utgang til markterrasse. Max kapasitet for 12 personer med fastsatt styrebord.

Daisy 2

Daisy 2 er et av møterommene i underetasjen. Max kapasitet for 12 personer med fastsatt styrebord.

Daisy 3

Daisy 3 er et av møterommene i underetasjen. Møterommet har vinduer fra gulv til tak med utsikt utover golfbanen samt direkte utgang til markterrasse. Max kapasitet for 45 personer i kino-oppsett.

Daisy 4

Daisy 4 er et av møterommene i underetasjen. Møterommet har vinduer fra gulv til tak med utsikt utover golfbanen samt direkte utgang til markterrasse. Max kapasitet for 48 personer i kino-oppsett.

Daisy 5

Daisy 5 er et av møterommene i underetasjen. Møterommet har vinduer fra gulv til tak med utsikt utover golfbanen samt direkte utgang til markterrasse. Max kapasitet for 49 personer i kino-oppsett.

Daisy 6

Daisy 6 er et av møterommene i underetasjen. Møterommet har vinduer fra gulv til tak med utsikt utover golfbanen samt direkte utgang til markterrasse. Max kapasitet for 12 personer med fastsatt styrebord.

Daisy 3-4

Daisy 3-4 er et av møterommene i underetasjen. Møterommet har vinduer fra gulv til tak med utsikt utover golfbanen samt direkte utgang til markterrasse. Max kapasitet for 96 personer i kino-oppsett.

Bluebell 1

Bluebell 1 er et av møterommene i den separate avdelingen. Møterommet har vinduer fra gulv til tak med utsikt ut i hotellets atrium. Max kapasitet er 138 personer i kino.

Bluebell 2

Bluebell 2 er et av møterommene i den separate avdelingen. Møterommet har vinduer fra gulv til tak med utsikt ut i hotellets atrium. Max kapasitet er 41 personer i kino.

Bluebell 3

Bluebell 3 er et av møterommene i den sepatate avdelingen av hotellet. Dette møterommet passer godt som styrerom eller ekstra møterom når du allerede har Bluebell 1-2. Max kapasitet er 26 personer i kino oppsett.

Bluebell 1-2

Bluebell 1-2 er et av møterommene i den separate avdelingen. Møterommet har vinduer fra gulv til tak med utsikt ut i hotellets atrium. Max kapasitet er 172 personer i kino.

Flora

Flora ligger i vår hovedetasje. Møterommet har vinduer fra gulv til tak med utsikt inn i hotellets atrium. Max kapasitet er 36 personer i kino-oppsett.

Tulip 1-10

Tulip 1-10 er våre nyeste styrerom med max kapasitet til 6 personer. Møterommet har 4m takhøyde og markterrasse ut i hotellets atrium.

Møterom Filter
Møterom Yard 1
Vår hovedsal er 698 m2 og har 8 meters takhøyde. Salen kan deles i tre. Inneholder alt av moderne og
Møterom Poppy 2
Poppy har fantastisk utsikt over golfbanen og med vinduer fra gulv til tak får man naturen inn i møterommet.
Daisy er perfekt til styremøter eller som grupperom ved større samlinger.
Daisy 3-4 er et av våre fleksible møterom i underetasjen med fantastisk utsikt over golfbanen!
Daisy 5 har store vinduer og direkte utgang til egen markterrasse!
Møterom med utsikt mot vårt atrium med egen lobby og pauseområde.
Dette møterommet er perfekt som grupperom og i direkte forbindelse med Bluebell 1-2 og egen lobby.
Dahlia ligger i vår hovedetasje, og har vindu fra gulv til tak med utsikt mot hagen. Kan også benyttes som
Tulip 1-10 er våre nyeste styrerom med max kapasitet til 6 personer med rundt eller rektangulært bord.

Profesjonelle kjøpere

Ta kontakt med oss ​​dersom du planlegger konferanse, møter eller samlinger så kommer vi tilbake til deg med et godt tilbud.

Mat, mys og kos

Mat og drikke er viktig for opplevelsen og vellykkede arrangement og en helt sentral del av Lily Business Club. Påfyll, nye inntrykk og interessante samtaler kommer vel så mye i pauser som i møterommet.

Brasseriet på Lily Country Club legger stolthet i å levere våre gjester unike mat og drikkeopplevelser. Kjøkken, kompetanse og råvarer er tilpasset for gjennomgående høy kvalitet – også uavhengig av størrelsen på gruppen og tidspunkt på døgnet.

I samråd med arrangør tilpasser vi meny og plan etter ønsker og behov for å skape den beste kombinasjonen av smak, sanser og gode samtaler.

Aktiviteter

Klubben har en rekke aktiviteter for alle våre gjester, både innen- og utendørs, alene eller som en del av en gruppe. Vår unike beliggenhet gjør det enkelt for deg å gjøre nettopp det du har mest lyst til.

Mat, mys og kos

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når deltakere i små og store arrangementer skal nyte et...

Les mer
Lily Spa

Kom som du er. Vi vil du skal være. Vi vil du skal vare. Vi...

Les mer
Golf

Den nyrenoverte 18-hulls- banen vil være åpen for gjestene våre og anses som en av...

Les mer
Nyhetsbrev fra Lily

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert på spennende nyheter og tilbud – velkommen som klubbmedlem!