Lily Familiepakke

Denne innholdsrike familiepakken er tilgjengelig uke 25-32, forutsetter minst 2 netter, og er egnet for barn over 5 år. Vi tilbyr deg fleksibilitet rundt din feriebestilling: denne pakken kan endres eller kanselleres vederlagsfritt frem til 7 dager før ankomst.

Lily familiepakke

På Lily Country Club skaper vi opplevelser og varige minner. Bo minst 2 dager og la barn og voksne få nyte et spennende tilbud. Pakken inkluderer blant annet inngang til vår Spa avdeling hver dag. Vi har eget barnespa mellom klokken 08.45-10.15 hver dag.

Mens de voksne slapper av kan barna nyte popkorn i vår egen kino, hvor vi sender forskjellige filmer på faste tidspunkt hver dag. La også barna bli med å lage egen middag med våre profesjonelle kokker. De får utlevert egen kokke-jakke til odel og eie.

En ferie skal selvsagt også samle familien rundt felles spennende aktiviteter. Stjernejakten i golf, hvor man kan prøve golf for første gang sammen med en av våre instruktører, og der barna får med seg et eget golf kit til odel og eie. Kanskje vil også barne prøve skattejakten, en rebus løype som resulterer i fine premier. Is og lek er også sentralt i sommerferien. Hos Lily får barna en is og en barnedrink hver dag, samt at de kan benytte seg av vårt aktivitetssenter med bordtennis, playstation og annet. Prøv også en golfbil for første gang. Ta med familien på en sightseeing på banen i Lily Country clubs egen golfbil.

Pakken inkluderer:

Lily Country Club ønsker din familie velkommen til uforglemmelige feriedager