Lily Spa

Kom som du var. Vi vil du skal være. Vi vil du skal vare. Vi vil det skal være godt for deg. Basseng, varm og kald kulp, badstue, tyrkisk dampbad og stilleområder. Massasje, kroppsbehandlinger og vår egen badstumester.

Lily Spa har møysommelig skapt rammene for deg, rom for dine øyeblikk. Puste. Lytte. Nyte. Og puste. Frukter og drikker, og vann, mengder av vann, alltid vann. Opplev våre utvalgte øyeblikk.

Våre fasiliteter

Spa pakker

Lily Spa har satt sammen vår egen sirkel av badstuer, basseng og varm og kald kulp.

Behandlinger

Lily Spa tilbyr en variasjon av ulike behandlinger fra 50-80 minutter. Her finner du et spennende utvalg av ulike massasje - og ansiktsbehandlinger. På bestilling eller til spesielle tider kan du oppleve lange og korte ritualer som ledes av vårt team av badstumestere.

Praktisk info i Lily Spa

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene slik at du skal føle deg ivaretatt i vår spa avdeling

Søn-tor: 07.00-21.00

Fre-lør: 07.00-23.00.

Treningsrom: 24t

Vi ønsker at alle besøkende på Lily Spa skal oppleve størst mulig nytelse. I avdelingen vil du derfor se forslag til ulike “reiser” som du kan legge ut på, inkludert hvordan bruke fasilitetene, rekkefølge du bør bruke dem og hvilken effekt de har.

16 år

Ved ankomst får du utlevert badekåpe, håndklær og spa-tøfler som leveres i respektive beholdere ved avreise. Badetøy er påbudt. Det er lov med eget badetøy. Har du glemt badetøy kan dette kjøpes i vår Spa-shop.

- Dykking, stuping og bade- lek er ikke tillatt.

- Det er ikke tillatt å benytte mobiltelefon, filme eller fotografere i spaet.

- Lily Spa har servering i spa område med alle rettigheter, medbragt er ikke tillatt.

- Badeklær er påbudt i hele badeanlegget. Undertøy er ikke tillatt pga hygiene, heller ikke under badetøy. Har du glemt badetøy finnes det i vår Spa-shop.

- Vis hensyn ovenfor andre gjester. De fleste besøker spaet for å koble av.

- Dusj naken før bad. Dusj mellom badstubad og bassengbad. Bruk såpe og shampoo som finnes i dusjen.

- Bruk ditt håndkle i våre badstuer. Sitt eller ligg slik at hud og føtter ikke kommer i kontakt med treverket.

- I dampbadstuer og badstuer med flislagte benker ber vi deg spyle benken godt med vannslangen både før og etter bruk.

- Personlige eierandeler skal oppbevares i låsbare skap. Lily Spa er ikke ansvarlig for tyveri, skade eller tap av eiendeler.

Alle gjester som har forhåndsbestilt inngang til spa i reservasjonsøyeblikket får tildelt en spa-tid. Følg med på informasjon om dette gitt på e-post i forbindelse med booking-bekreftelsen. Det er begrenset antall plasser per inngang.