Lily Country Club

Norges ledende konferansehotell 2024

World Travel Awards kåret vinneren av Norway’s Leading Conference Hotel 2024 i Berlin, 6 mars. Vinneren ble Lily Country Club!

– Det er veldig gøy og en ære å vinne denne prisen! Dette er en anerkjennelse til våre ansatte som står på hver dag og sørger for at vi har så fornøyde gjester. Samtidig vil jeg rette en stor takk til alle som har stemt på oss, sier Christian Eriksson, hotelldirektør hos Lily Country Club.

World Travel Awards anerkjenner og feirer de beste innenfor reiseliv, turisme og hotellbransjen, i hele verden.

Der jobb føles som fritid
Lily Country Club har allerede rukket å få store bedriftskunder, som booker år for år. Kundene lar seg begeistre av atmosfæren på hotellet, kvaliteten på maten, fasilitetene og opplevelsene de får sammen.

– Vår resort ligger i grønne og vakre omgivelser, med eget spa og kokker som bruker flid og lang erfaring på å tilfredsstille gjestene, dette skiller oss helt klart ut, mener Eriksson.

På samlinger kan gjestene nyte spa, trene, gå på yoga, spille golf, gå tur med alpakkaer, kjøre sportsbiler og arrangere konserter. Det har til og med blitt rappellert ned fra taket på hotellet.

Attraktiv beliggenhet
Beliggenhet er nok også en av grunnene til at gjestene stemmer frem Lily Country Club. Resorten ligger kun 10 minutter fra Oslo lufthavn og 30 minutter fra Oslo.

– For bedrifter med ansatte i hele landet er det veldig praktisk med kort vei til flyplassen. Samtidig blir gjengen samlet hele oppholdet når de er hos oss, sier Eriksson.

2024 ser lyst ut
Hotellet opplever betydelig vekst og ser lyst på 2024 og fremtiden.

– Veksten vitner om økende popularitet, men vi skal ikke hvile av den grunn. Vi skal fortsette å jobbe hver dag for å gi kundene våre uforglemmelige opplevelser og være en ledende kraft innen hotellbransjen i Norge, bedyrer Eriksson.

To nominasjoner og en pokal i World Travel Awards 2024

Lily Country Club var nominert i to kategorier under World Travel Awards 2024. Vi var nominert i kategorien Norway´s Leading Resort 2024 og vant Norway´s Leading Conference Hotel 2024.

Fra venstre: prisutdeler fra WTA, Bente Sollien, Stefan Sköldmo, Christian Eriksson, Christopher Gundersen og representant fra WTA.
Nyhetsbrev fra Lily

Abonner på nyhetsbrevet og hold deg oppdatert på spennende nyheter og tilbud – velkommen som klubbmedlem!