Møter og konferanser

Møter og konferanser

Lily skaper møteplasser.

Møter & konferanser krever spesiell kompetanse, erfaring og forståelse og har høyeste prioritet. Derfor har vi bygget opp Lily Business Club som ivaretar dere hele veien fra første samtale til evaluering og planlegging av neste arrangement.

For oss handler dette om gjennomførsel - kvalitet, trygghet og forutsigbarhet - for dere. Vi møtes.

Saler og grupperom

Lily Business Club leverer rammene for at dere skal få mest mulig ut av et vellykket arrangement. Vi har optimalisert bygg, konsept, kjøkken og fasiliteter for å tilfredsstille alt fra 1, 2 og 1000 gjester for møter, seminarer, konferanser og kongresser i 16 møterom. Vi er her for dere og det dere trenger.

Dessert

Skreddersøm

Våre gjester får personlig service og oppfølgning, nydelig mat og brukervennlige tekniske og logistiske løsninger i alle våre plenumsaler og grupperom.

Alt er tilrettelagt for at vi sammen skal gjennomføre konferansen eller møtet som du ser for deg. Som gruppe kan man selvsagt også reservere en del av spaanlegget eller delta på en eller flere av våre mange aktiviteter. Enten det er snakk om små møter og work-shops eller store seminarer og samlinger, garanterer Lily Country Club å tilrettelegge med skreddersøm.

Aktiviteter

Lily tilbyr sosiale og spennende aktiviteter for gjester som deltar på møter og konferanser. Avhengig av antall deltakere og ønsker, skreddersyr vi opplegg og arrangement for å gi varige øyeblikk.

  • Golfaktiviteter
  • Team-buildingaktiviteter
  • Spaaktiviteter
Se alle aktiviteter
D5 A6681

Mat og drikke opplevelser

Mat og drikke er viktig for opplevelsen og vellykkede arrangement og en helt sentral del av Lily Business Club. Påfyll, nye inntrykk og interessante samtaler kommer vel så mye i pauser som i møterommet. Brasseriet på Lily Country Club legger stolthet i å levere våre gjester unike mat og drikkeopplevelser. Kjøkken, kompetanse og råvarer er tilpasset for gjennomgående høy kvalitet - også uavhengig av størrelsen på gruppen og tidspunkt på døgnet. I samråd med arrangør tilpasser vi meny og plan etter ønsker og behov for å skape den beste kombinasjonen av smak, sanser og gode samtaler.