Golf

Hotellets nærmeste nabo er Miklagard Golfklubb. Den nyrenoverte 18-hulls- banen vil være åpen for gjestene våre og anses som en av Skandinavias beste mesterskapsbaner.
Banen er tilrettelagt for bruk av golfbiler, og spillere kan også benytte det topp moderne treningsanlegget som inneholder putting og nærspillsgreen og en driving range med gressutslag.

Hotellets nærmeste nabo er Miklagard Golfklubb. Den nyrenoverte 18-hulls-banen vil være åpen for gjestene våre og anses som en av Europas flotteste mesterskapsbaner.

Les mer om Miklagard Golfklubb
Miklagard golfbane

Spill på Norges beste golfbane

Som hotellets gjest tilbyr vi golf pakker skreddersydd for det meste. Enten du ønsker å spille alene, sammen med kollegaer eller arrangere en bedriftsturnering med gode kunder og leverandører kan vi hjelpe deg.

Praktisk info

Her får du svar på de mest vanlige spørsmål knyttet til spill på Miklagard golfbane

Miklagard Golf er en 18 hulls mesterskapsbane. For å kunne bestille starttid gjennom hotellet må man være boende gjest.

For å kunne spille på denne flotte banen må man ha tatt kurset "veien til golf", samt at man må ha medlemskap i en norsk eller utenlandsk klubb

Banen er åpen fra klokken 07.00 - 21.00 alle dager

Miklagard åpner i 2020 et helt nytt treningsområde med ny driving range, putting green og nærspill

Dersom dere er en gruppe som ønsker et opphold på hotellet for å spille turnering kan vi tilby Miklagard Golfklubbs eget turneringskonsept. Ta kontakt på booking@lilycountryclub.no for et skreddersydd tilbud.

Miklagard golfklubb tilbyr utleie av golf biler og golfsett. Pro timer kan bestilles på forhånd og Miklagard GK kan som en av få golfbaner i Europa tilby en egen køllemaker som tilpasser ditt utstyr til din spillestil. I tillegg kan du få kjøpt det du mangler av utstyr i pro shopen. Utenom sesong er det også mulig å leie plass i Miklagard GK sin moderne golf simulator.